Tuesday, January 26, 2010

ROYAL ALBERT OLD COUNTRY ROSES FIRST QUALITY ORIGINAL MADE IN ENGLAND..



Untuk dijual ROYAL ALBERT OLD COUNTRY ROSES COMPLETE FULL DINNERSET... Original made in England dan juga first quality...InsyaAllah nanti saya details apa yg terdapat didalam set dinner ini. Sesiapa dapat set ini memang rezeki lah..sebab dapat banyak xtra2 dish.. Harganya.. cuba lah anda agak2 berapa yekkkkk... soalan cepu mas.. sapa betul jawap dapat satu  cawan flower of the month dari kak shida... silakan siapa nak cawan ori made england..

6 comments:

Chempaqa said...

salam kak Cda..
wow..nie mcm giveaway lah yer..cuba nasib nieh..kot2 dapat cawan of the month tuh..
rega nya rm5700.00..hihihhi..
ntah no mana ku ciplak x tawlah..

Shida Rahman said...

salam adik chemp..
memandangkan sambutan tak ade you the one n only.. maka dgn ini kak shida mengumumkan bahawa pemenangnya ada lah puan chempaqa Lavender yg meneka hampir2 tepat..sikit jer lagi.. ha.ha.ha..kelakar kan nor, org tak berminat utk berkumunikasi dengan akak..so..memang rejeki ler chemp oiii...

chemp nanti dtg sini akak kasi hadiah yer...nanti akak download kan hadiah buat mu k...

Monaliza said...

Salam kak shida......ala nape cepat sangat tutup tu... mona pun nak teka gak..... rm 5,800 hi hi hi tapi apa nak buat puan chempaka dah dapat dulu uhuk uhuk.. btw orang dalam satu taman boleh teka ke? kan kira anak buah tu....

Shida Rahman said...

salam naa..
haa..haa..soalan bocor yerk..jawapan pun sipi2 jer la. tak per.. naa dah dapat hadiah dah..tu.. tennis cup OCR kan..he.he.he..

Kak Ani said...

salam shida...

berapa rege sebenarnya....rm6000 ke?

Shida Rahman said...

salam kak ani...
he.he. tepias jer kak ani, sikit lagi..he.he..