Tuesday, March 24, 2009

VICTORIAN BALOON BACK CHAIR



kerusi ni saya beli di kedai antik di wilmslow, manchester. boleh dikatakan area posh di area manchester. collection english classic..n antik. konsep rumah saya memang ENGLISH CLASSIC, cuma ada satu sudut.. saya khaskan untuk english country..sikit2 je ler...

FLOWER ARRANGEMENT - HASIL TANGAN




bunga2 hasil tangan saya, sebelum saya tukar bisnes....

BARANG YG TELAH TERJUAL DAN DI DISPLAY KAN DIRUMAH KEKAWAN

PORTMEIRION spice rack, ianye memang susah nak dapat, harganye pun boleh tahan jugak. kawan saya ni memang nak sesangat, so Alhamdulillah.. saya manage to get one for her. dia happy bangat...

ROYAL ALBERT PLETINUM MORNING FLOWER



Yg ini pun dah ROYAL ALBERT discontinued, memang susah nak dpt, nasib saya dpt complete dinnerset.

VICTORIAN LAMP