Wednesday, January 13, 2010

MY NEW TOYS.. HASIL TANGAN NORCD ONLINE..


Hapy bangat hari ini, memandangkan langsir dah lama tak ditukar, dijahit since 2005, semasa tinggal dimanchester dan balik sekejap ke mesia for split program.. sempat tempah langsir kain yg dibeli di kedai bangkrupt chetham hills road, manchester.. kenangan indah..bershopping....  Terima kasih nor, sabar melayan karenah kak shida yg tak pernah consistant  dalam memilih apa yg kena dan apa yg tak kena.. Hari ini dapat di ganti juga dengan kain tapestry yg dibeli khas dari manchester jugak.. he.he..masih banyak stok langsir2 yg belum di jahit.. simpan..dulu.. utk nxt projek.. apa2 pun layan lah kegumbiraan hati kak shida hari ni... sebab nak dpt permission nak buat langsir baru teramatlah payah..oleh lembaga penapis didalam rumah ini.. akhirnya dia KO jugak ..he.he.he..

10 comments:

mama ju, said...

Shida dulu kat cheetam hill ke?kak ju pun kat situ tapi dah berzaman 31.12.1995 kami berangkat pulang...macam sekarang agaknya..ramai lagi org pakistan/...Mestilahkan dah tempat dia.

Ada cawan gambar buah Johnson Br tak..cawan kak ju byk yg pecah,ingat nak beli baru..

Jumpa lagi..

Kakju link blog ni.

mummywaielah said...

Kshida, I am happy if u r happy too.Coz saya ralat the very2 the, sbb ari tuh upah jahit langsir utk day curtaian saga, 2 pcs of sliding door and 1 panel window tailor tu caj rm180, dah lah die jhit kt umah jer. nk pengsan saya kak...tats why I am happy if u r happy...

zai said...

Banyak kain langsir lom dijahit / berlipat?...jangan la segan2 nak tayang kat Zai...ehehehe...

-zai-

Shida Rahman said...

mama ju..
1995 tu dah lama dah kak ju, masa tu kami skluarga baru tiba ke idianapolis USA..he.he.he. Tapi kan kak ju..kenangan tetap segar dalam lipatan sejarah yer kak ju. tentu banyak bawak balik brg2 england..mcm saya ari tu tak muat nak tutup pintu kontena he.he.he..

Fresh fruits..johnson bros.. ada kak ju, kalu kak ju intrested bleh lah caling2 yer kak ju..

terima kasih sudi link blog saya ini..

mummywaielah..
amra..ish.ish..mugs amra, tak per nanti brg2 baru sampai akak msg amra yer, amik mugs yer.. kesian amra... dgn nor online..k.shida memang puas hati..dia ok serba serbi..sabar melayan karenah cstomer dia.. mahal gak tu rm180, belum campur duit kain lagi, ish.ish... yes I,m so hapy..smalam tu dari segi wokmenship dan customer service..

zai...
nak tayang pun dah tak der ruang, sorok bawah katil la zai.he.he.he.

Chempaqa said...

salam k.cda..
wow..cun ler...nie sempena 2010 ker?hiihihiih

Shida Rahman said...

salam chemp..
bukan new yer 2010..tapi kong hi fat choi..he.he.he..

MrsNor said...

salam.. amboii cantik dan mewah bukan main lagi toys baru tu..suka tengok..makin lawa ler umah kshida

NJ said...

salam kenal dan ziarah
cantik langsir baru shida..rumah pun cantik..sesuai dgn nama taman country..tuan rumah pun pilih gaya country..

Shida Rahman said...

ha.ha mrsnor, itu la rejeki dok kat obersea.. tu dia toys dia..dasat2 you...he.he.he..

Shida Rahman said...

terima kasih kak Nj, sudi jengah blog saya ini, langsir tu dah lama beli tapi tak jahit pun, baru jer dpt idea nak gantong kan dia...