Sunday, October 4, 2009

MY DOZENS PORTMEIRION..





Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua....

kali ni entry nak tunjuk sikit jer, koleksi2 portmeirion yang saya ada dan digunakan ketika buat makan2 untuk jiran2 terdekat semalam tu. Hahhh kau puas hati aku..he.he.he.. masa duduk kat UK dulu memang ku kumpul sungguh2 cik port ni, sampai hubby pun bising..dok kata "tak cukup2 lagi ker dok collect cik port ni", gue diam ajer.. kita kan manager rumahtangga...kite tau la kan mcm mana situasi kiter kan.. Bila dah digunakan..baru tau.. banyak kuantiti tu rupa2nya ada lagi yg tak cover.. he.he.he..kan dah kata...

apa2 pun sori.. melalut pulak...zasssssss....

ikhlas..

shida...

5 comments:

Ifa said...

fuhhhh...
meleleh-l2l2h air liuq tengok cik port tu.. hehehe

fitty's pinky rose cottage said...

hehehehe.. kak cda.. i loike.. tak sabar tunggu turn nak guna cik port ni.. hehehehe

DR. E.M.A.Z said...

Kak Cda, kami buat makan makan, guna pinggan semua tajuk ada..port marion + eternal beau + wedgewood ckit + pyrex + churchill...meriah gitu...tapi yang istimewa semuanya kenangan dari England.....

Joyah Sempoi said...

setuju dgn kak shida....kita pun kumpul sket2, nk beli selambak terus mmg tak mampu..:)

Shida Rahman said...

k.cda 2 ifa..
melelehh..he.he.he..cepat ler oder, skrg oder bleh dpt bulan satu nanti...

k.cda 2 miss fitty's pink..
he.he.he..tungguuu.. nanti dah sampai nanti guna puas2 yerrr....

k.cda 2 dr.emma..
maa, bila nak ajak pi rumah baru ni, nak tengok sentuhan.. italian n englan u... k.cda nak gi rumah dr.rosman, tapi tunggu lepas nina abis exam pmr dulu...

k.cda 2 madeehah..
madeehah.. kumpul jgn tak kumpul, pekakkan telinga bila hubby buzzing..kalu tak nanti terkilan tak abiss..(dngor petua dari kakak ni) he.he.he..