Wednesday, October 14, 2009

BYE BYE MANCHESTER...pahit manis abadi dalam kenangan..(aiport manchester)



li
rujiati dan azizah..kami senang bercerita tentang..hubungan kami dengan Allah..sbb matalamat kami sama untuk destinasi kami..???
Aida...kami selalu bercerita itu dan ini..he.he.he..
bro thecool disamping teman2 seperjuangan....semua masih lagi di sana..
inilah sahbat handai yang datang untuk mengucapkan selamat kembali ketanah air..

Assalamualaikum... entah lah mengapa sehari dua ni kenangan semasa saya di bumi england mengibau kembali.. banyak yang manis2.. tapi tak kurang jugak yang pahit...
InsyaAllah yang pahit2 tu kita jadikan iktibar, supaya sentiasa bersyukur dengan segala kurniaanNyaa...nak jadikan sempadan..????..entahlah kalu kita tak serik.. maybe kita tak nampak sempadan itu..

Ape2 pun kita layan ajerlah gambar yang diambil hari2 terakhir kami sekeluarga di bumi Allah..
manchester....

5 comments:

Chempaqa said...

kak..bila tgk pic yg k2 akhir tuh..mcm knal jer muka2 diaorg..tp di mana yaaaaaaa..???nt pikir jap..

~PakKaramu~ said...

Slam ziarah dari Pak Karamu

Gee said...

salam shida,

Insyallah di kalangan kita, ada sahabat seperti yang dicari dan diingini...

DR. E.M.A.Z said...

Alhamdulillah...sahabat teman sejati...kak Cda ni no Emma 0192721076, mungkin kak Cda dok call number lama kot..dah tak guna..la no Sham bagi Post Paid satu number kat Emma.Bila nak mai jalan sini...habaq mai no...berita terkini Usop Su dah dapat Doctorate. alhamdulillah..depa dok tunggu kontena nak shipping jer tu...

Shida Rahman said...

to nor a.k.a..chem..
nor tadi busy bangat, tk sempat nak tanya siapa yg dimaksudkan dlm gambor2 tersebut, sedara ker kenkawan. kecil dunia ni yer nor. terima kasih ler bebanyak sudi dtg, siap bawak kueh lagi..sedap ler kueh2 nor, seri muka..nya real ler..

to pakkaramu...
salam ziarah pakkaramu..terima kasih sudi singgah blog saya ni, terharu saya ini, bukan calang2 bloger ni yg singgah blog saya ni.
saya sebelum ni memang selalu jugak ke blog pakkaramu..

to gee...

waalaikumussalam gee.. terima kasih sudi singgah sini yer.. semoga gee dan keluaraga sentiasa didalam Rahmat Allah selalu..ameen.

to Dr.ema...
maa, nanti k.cda call yer, hari ni buat makan utk kenkawan. teringin beno nk pi raya ke shah alam..insyaallah. ape2 will cal u later on yer. yer ker, tentu sue happy bangat..Alhamdulilah... kalu depa dah balik sini nanti habak mai no...
kalu ada chating dgn dia.. kirim salam pada dia yer..