Tuesday, May 26, 2009

vantage koleksi...made in england - RM48.00 ser



4 comments:

~Yatt~ said...

salam perkenalan k.shida..thanks coz sudi tinggalkan komen kt blog sy..i really appreciate it!! sy masukkan link akak to mine k.. :)

FRB said...

bnyaknye koleksi akak ek..

Shida Rahman said...

ok, yatt, not prob at all, bkannye ape k.shida ni kalu tengok koleksi yg biru2an ni.. teruja betul, mcm wedgwood enoch tu, cantik betul dia punya ceramic, walaupun dah berbelas2 taun. tapi skrg ni wedgewood pun production dia dari england tapi made in malaysia, spode pun mcm tu.. bukannye apa yatt.. quality.. tu memang tak sama..

FRB, k.shida masa duk kat UK dulu, memang gila ber shopping, bila tiba kesini, tu dia.. satu kontena sampai tak leh nak tutup pintunye. 7 bulan after tiba kesini, kena pulak morning sikness, so terbenkalai la bisness, bila dah selamat semuanya, baru lah start semula bisnes k.shida ni.. tapi tu pun banyak dah terjual...

mohd said...

salam kak,
ape kabor k.shida & abg rahman sefamily? merayau2 tadi terjumpa page ni. mantap jugak bisnes brg2 uk akak ek? market bagus ke kt sana?
lama tak jumpa/bersembang dgn abg rahman... tlg sampaikan salam saya pada dia nanti. hopefully dia ingat lg dgn saya ni...hihii...

-afif