Thursday, May 21, 2009

PORTMEIRION..... LUXURY JUGAK KER...??????

MARI..MARI..MARI JGN PEDULI APA ORG KATA...KITA SHOPPING DI KEDAI ENGLISHINSPIRE...MAI..MAU...PUNYA. YG PENTING HATI MAU PUTIH BEB, BUKAN PINGGAN MANGKUK JER BEB...NAK BERKILAT...

4 comments:

Salmi said...

Hmmmmm....

mell said...

pelik plak baca statement kak shida.. hehhe kak, mel tak der seminggu.. bagi no acc ya.. tq

MrsNor said...

lain macam aje tajuk N3 ni hehehe. Sy ada ciput aje cik port ni, sebab tak murah sgt...tak mampu nak beli

Shida Rahman said...

tie, apa kabar cottage plates tu, masa k.cda kat UK dulu, depa dok panggil plates tu for season plates, tak tau ler dia dah tukar nama plak..he.he.he.

yer ker mel, masing2 punye tafsir ler kut. ok mel, k.cda will go tru as I promised to you yer.

yer ler nor, apa2 yg kita lakukan semuanye LILLAHITAALA..dan hati kena bersih.. insyaAllah Allah permudahkan segal urusan kita... terima segalanya dgn seadanya INNALILLAH...lapang dada...