Monday, May 11, 2009

KOLEKSI THERAPY MINDA....






haaaah..ni lagi satu koleksi peribadi kesayangan sahabat saya ni.. apa lagi.. royal albert old country roses ler... sayang bangat dia dgn koleksi dia tuh.
mata saya terpandang display cabinet yg canggih turrr.. rupanya dia beli di Da vincci, wow didalamnye ada royal albert lavender rose yg dibeli juga dari saya, saya sungguh teruja..
lagi satu... frame ni rasa macam pernah tengok jer... ye ler..katanye dia beli dari k.shida ler.. ehh ye ker akak pun dah lupa.. cantik.. pandai kau W...kena je ler frame ni diletakan disatu sudut..

mata saya terpandang ...ehhh tu yg aku jual kat dia ..tin postcard sign eifal tower...pandai dia susun attur kat mana tempat sepatutnye benda nih.. Begitu juga dengan cabinet country yg dia beli dari saya.. cantik dia letakkan ditepi rest area ditepi tangga... kena pada tempatnye.
mula2 masuk rumah dia....cozy jer, rileks n tenang jer suasana..konsep rumahnya.

Hari ni saya berkesempatan berkunjung kerumah seorang sahabat di Bandar Sri Damansara, kerana ada urusan disana, lalu saya pun singgah kerumah sahabat saya ni. dia ni.. asik mengatakan rumah dia tak secantik rumah kak shida, haaa tu dia.. bila masuk kerumah dia jerrr....sejuk mata memandang.
sahabat saya ni merupakan customer tetap saya, setiap kali barang tiba dari UK, dia ler penunggu setia...walaupun dari damansara, bersusah payah dia datang utk membantu saya untuk unpack kekotak.

3 comments:

Salmi said...

Salam kak shida..opsss..kalau tak silap la pada mata ct kan, rumah dia selalu gak keluar majalah kan..pastu rancangan hosted by norish K tak silap..kalau betul..kirim salam kat dia ek..memang suka tengok rumah dia dari dulu sampai la sekarang..neway lemari davinci tu memang cantik..taste kita sama eh..hikss

Shida Rahman said...

waalaikumussalam tie,
tepat tekaan tie...dia ni low profile jer org nye, suka mrendah diri... cantik tie.. cabinet turr.. lain bangat quality nya...
nanti k.shida sampaikan salam tie kat dia yekkk...

Sarah95 said...

Ni mesti rumah Welly H. Suka tengok rumah dia cantik, dalam majalah 'dapur'2008 ada masuk.
mana petiais yg penuh Fm tu??
samapaikan salam terimakasih kerana sudi juga membeli dikedai kecil akak...Shida, welly ada blog tak?