Saturday, May 30, 2009

Scottish Receipes kitchen Frame....not for sale...mahal bangat..

Tea towel ni saya beli semasa saya gi makan angin ke Scotland suatu ketika dulu.. fabric nya tu tak berapa mahall..(kira2 mampu ler saya nak membelinya). Tapi menyebabkan ianye jadi mahal... frame dan cermin nya... aduh mak oiiii, terlalu nk yg quality...tu dia..mahal sungguh saya kena bayar utk finishing nya..saiznya 3' x 2', kan besor yu, tu sebabnya saya terpaksa jual mahal...

maap le adik kakak.. Sebab ada org pernah bersms pada saya, mengatakan brg2 saya jual maha2l belaka...Alhamdulillah..menyebabkan sesetengah org tk berminat utk membeli barangan england saya. Tak mengapa lahhh..tak minat nak beli pun tk der masalah... Alhamdulillah...dtg jenguk blog saya pun dah amat saya hargai...kerana sudi.. memeriahkan blog saya ni.. Terima kasih..kepada pegunjung blog saya ini yg hati nya ada berkaler2 sikit, lapang kan lah dada anda...dengan zikir2 yg memang dapat membersihkan hati anda dari berwarna warni itu... kalu anda nak kan zikir2 tersebut.. email lah saya, nanti saya boleh 4wardkan kepada anda.. wallahuaalam.. innalillah...

4 comments:

umi_e said...

Salam... ye ke ada orang kata mahal?

* Maybe orang tu pernah dok kat England kot... sebab kalau beli kat car boot sale memanglah murah satu2 barang cuma berapa pence je - tu yang dorang kata mahal... padahal kalau tak duduk England rasanya taklah mahal mana... (nak pergi ke England semata2 nak beli benda yang dijual kat sini, rasanya lebihlah mahal kan...)

Itajeff - Something To Share said...

salam shida..
dont bother shida, apa org nak kata..mmglah brg2 obersi ni mahal, kalau beli sendiri kat sana mmglah murah, dah masuk sini off courselah mahal, dgn shipment costnya lg, semua tu kena ambil kira. I suka ur blog, i add link yer.

Lots of luv,
Ita

rozie yusof-azlan said...

Salaam...Rasanya takde sapa paksa anyone beli...If berkenan and mampu so boleh aje kan shidah...At the very least they can go to KLCC Royal Doulton to check the price or internet..Mmg harga carboot or ebay murah sikit but beware of the conditions..

Anyway..just recite Ya Fatah on top of other zikirs to "Open Up" situations.

Salmi said...

rasanya framing cost kat oversea meamng mahal la kak shida..sbb customize..tapi sini biasanya murah..some of my stitching frens pun cakap mcm tu..esp bila nak frame dorangnya stitching pieces, so usually they will go for the ready made frame..